fbpx

Pragalicious serveert: Maquette

RoMa dook voor ons in de mysterieuze en kleurrijke wereld van de puzzelgame Maquette. Hij puzzelde uit al zijn ervaringen een interessante review in elkaar. En om ons een beter idee te geven wat we mogen verwachten van deze puzzelgame, nam hij 10 minuten PlayStation 5-gameplay op uit het tweede level van de game.

Enjoy!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: