fbpx

Razer Anzu combineert oogbescherming met open-ear audio

Omdat ik zelf na uren pc-gaming last begon te krijgen van mijn ogen, besloot ik toch om eens een bril aan te schaffen die mijn ogen moest beschermen tegen het zogenaamde blauwe licht. Er zijn trouwens reeds heel wat merken out there, en Razer voegt daar met de Anzu nog eentje aan toe.

De informatie komt uit het persbericht, we hebben de bril zelf niet getest, maar geven jullie graag de info mee.

Razer Anzu, is de eerste slimme bril van het bedrijf zeggen ze bij Razer. De Razer Anzu wordt geleverd met lenzen die blauw licht voor 35% filteren en zonnebrilglazen die voor 99% bescherming bieden tegen UVA/UVB-licht. De bril heeft aanraakbediening en open-ear audio. De Razer Anzu verbetert het thuiswerken en zorgt ervoor dat je in stijl kan genieten van digitaal entertainment of buitenactiviteiten.

Open-ear draadloos geluid en het gebruik van Razers Bluetooth-technologie met lage latency bieden consumenten meer immersie. Daarnaast zorgen ze ervoor dat gebruikers eenvoudig kunnen schakelen tussen werk en plezier. Het lichte gewicht van minder dan 48 gram en het ergonomische ontwerp zorgen voor een comfortabele pasvorm voor langdurig gebruik, met name tijdens het thuiswerken.

Razer Anzu is verkrijgbaar via Razer.com in een rechthoekig of rond frame, elk in twee maten met subtiele branding op het duurzame en flexibele frame.

Meer informatie over deze bril op de officiƫle website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: