fbpx

Nieuwe MLB The Show 21 trailer geeft next-gen details prijs

Baseball is hier in onze contreien niet meteen de meest populaire sport. Door zijn trage spelverloop en weinig actie is daar ook veel voor te zeggen. Al moet ik toegeven dat het bijwonen van een live Major League Baseball-wedstrijd écht wel cool kan zijn. Zeker als je een paar homeruns voorbij ziet vliegen.

De sport én de officiële virtuele evenknie zijn aan de andere kant van de oceaan wél ontzettend populair. De stadia tijdens MLB-wedstrijden zitten bijna altijd stampvol en ook Sony’s baseballgame doet het jaar na jaar erg goed.

Het was in de USA dan ook een grote verrassing toen Sony eerder dit jaar aankondigde dat MLB The Show dit jaar ook op de Xbox-consoles zou verschijnen. Op zich een logische keuze, want het heeft in mijn ogen weinig zin om een specifieke sportgame exclusief tot een bepaald systeem te houden.

In een nieuwe trailer geeft ontwikkelaar Sony San Diego meer uitleg over wat we mogen verwachten van de next-gen versies van de game. Enerzijds zijn er de gebruikelijke zaken zoals snellere laadtijden en 6fps op 4K. Op de PlayStation 5 zal je dan weer kunnen genieten van de mogelijkheden van 3D Audio en de Dualsense-controller.

Maar het grootste nieuws is zonder twijfel dat de versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S een extra feature krijgen. Gamers die op deze platformen spelen, kunnen namelijk hun eigen stadions bouwen in de nieuwe Stadium Creator.

MLB The Show 21 is vanaf 20 april beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d