fbpx

Nieuwe video legt uit hoe je de Time Loop van Deathloop kunt doorbreken

Deathloop

Deathloop is een van de games die blijft intrigeren. Het doel van de game is namelijk om als huurmoordenaar je targets neer te halen om zo de Time Loop te doorbreken. Al was tot nu toe niet duidelijk hoe dit precies in zijn werk zou gaan.

Tot nu, want uitgever Bethesda Softworks heeft een video online gezet waarin de werking van de Time Loop wordt uitgelegd. Dinga Bakaba, game director bij Arkane, zoomt in de video in wat gamers moeten doen om de moordpuzzel van Deathloop te ontcijferen en Colt te bevrijden van de time loop op Blackreef.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: