fbpx

Eerste bewegende beelden en closed bèta voor Rust Console Edition

Survival games, ze komen in alle maten en gewichten. Je spoelt ergens aan, bent je geheugen kwijt en dan moet je zien te overleven terwijl zombies, monsters, dino’s of zelfs tegenstanders van vlees en bloed je opjagen als een stuk wild.

Het is niet echt mijn ding maar games als DayZ, H1Z1 en ook Rust zijn (nog steeds) razend populair op pc en console. Binnenkort kunnen we aan dat consolelijstje trouwens ook Rust toevoegen.

Ontwikkelaar Double Eleven gunt ons alvast een eerste blik op de consoleversie van Rust, die door het leven zal gaan als de Rust Console Edition. De game verschijnt nog dit jaar op PlayStation 4 en Xbox One, en zal ook een closed bèta krijgen.

Goesting om mee te doen aan deze gesloten beta? Dat kan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je inschrijven via deze pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: