fbpx

Nieuwe beelden vrijgegeven van Halo Infinite

Halo Infinite

Toen ontwikkelaar 343 Industries vorig jaar de eerste gameplaybeelden liet zien tijdens de Xbox Showcase, waren de fans op z’n zachtst gezegd teleurgesteld bij het zien ervan. De openwereld game zag er allesbehalve indrukwekkend uit op ‘s werelds meest krachtige console.

Daarom besloot uitgever Microsoft een drastische beslissing te nemen: Halo Infinite zou niet samen met de Xbox Series X|S op de wereld losgelaten worden en 343 Industries zou heel wat moeten verbeteren aan de game.

Sindsdien is het relatief rond het vlaggenschip van de Xbox-consoles en het is dan ook een opluchting dat 343 Industries nieuwe beelden heeft vrijgegeven van Halo Infinite. Hierop zien we onder andere de verschillende effecten tijdens de dag- en nachtcyclus die aanwezig zal zijn in de game.

(lees verder onder de foto)

Bij het zien van de beelden valt het meteen op dat de wereld er een pak mooier, voller én gedetailleerder uitziet. De textures lijken een update te hebben gekregen en ook de vegetatie toont een pak voller en realistischer. Kortom, de game ziet er een stuk meer next-gen uit. En daar zijn we allemaal héél blij om!

Er is nog geen specifieke releasedatum meegegeven, maar mijn buikgevoel zegt dat we nog voor de zomer Halo Infinite zullen kunnen spelen op de Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: