fbpx

Wordt Pokémon Legends: Arceus dé Pokémon-game uit onze dromen?

Goed nieuws voor de Pokémon-liefhebbers onder ons. Naast remakes voor Pokémon Diamond en Pearl werd vandaag ook Pokémon Legends: Arceus aangekondigd. Fans van de franchise gaan momenteel uit hun dak; wordt dit dé open wereld action-RPG uit onze dromen?

De game wordt verwacht in 2022 en zal zich afspelen in de Sinnoh regio. Bij aanvang zal je de keuze krijgen uit Rowlett, Cyndaquil of Oshawot als start-Pokémon met als doel jouw eerste Pokédex te vervolledigen. Uiteraard zal dit niet zonder slag of stoot verlopen en vermoedelijk zal de legendarisch Arceus daar voor iets tussenzitten.

In Pokémon Legends: Arceus zal je Pokémon vangen door – in tegenstelling tot de meeste andere titels – in third person-perspectief ballen richting hun hoofd te gooien. Deze telg zal met andere woorden meer de weg in slaan van de Let’s Go-serie. Game Freak zal de game ontwikkelen en schat het spel af te hebben tegen begin 2022. Tot die tijd kunnen we onderstaande trailer bewonderen.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: