fbpx

Oddworld: Soulstorm verschijnt op 6 april, tijdelijk gratis via PlayStation Plus

Oddworld Soulstorm

Over enkele maanden kunnen we opnieuw op pad met onze favoriete anti-held Abe in Oddworld: Soulstorm. Tijdens de State of Play van gisteren raakte ook bekend dat de game na release tijdelijk gratis te downloaden zal zijn als je PlayStation Plus abonnee bent.

De platformgame liet zich opnieuw zien tijdens de State of Play-uitzending en ik ben alvast ontzettend enthousiast. Oddworld: Soulstorm speelt zich af na New ‘n Tasty en het is aan jou om als Abe de wereld redden. De game is een mix van nieuwe verhalen en een remake van de originele game Abe’s Exoddus uit 1998.

Oddworld: Soulstorm zal vanaf 6 april te koop zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5 en PC via de Epic Games Store. Als PlayStation Plus abonnee hoef je trouwens niet meteen geld uit je zakken te halen. Want je kan de game in de maand april gratis aan je bibliotheek toevoegen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d