fbpx

Knal erop los in nieuwe trailer van Deathloop

Deathloop

De nieuwe game van Arkane Studios, de ontwikkelaars van onder andereDishonored en Prey, beloofd tot de nok gevuld te zitten met flitsende actie. Dat blijkt ook nu weer na het zien van de nieuwe trailer die voor Deathloop werd vrijgegeven tijdens Sony’s State of Play gisterenavond.

In Deathloop is het wetteloze eiland Blackreef je speeltuin. Daar is het jouw taak als huurmoordenaar om verschillende doelwitten om te leggen om zo de cyclus, de Deathloop, een halt toe te roepen. Maar je hebt geen vrij spel, want ook achter jou zit er een huurmoordenaar.

Deathloop verschijnt op 21 mei voor de PlayStation 5 en pc. Een jaar later zal de game ook beschikbaar komen op Xbox-consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d