fbpx

Nieuwe trailer toont donkere gameplay van PS5-exclusive Returnal

Returnal

Tijdens de State of Play die gisteren avond laat plaatsvond, heeft ontwikkelaar Housemarque nieuwe gameplaybeelden getoond van Returnal. De ontwikkelaar die vooral bekend is van de side scrolling shoot ’em up Resogun, loopt al een tijdje in de spotlight met hun nieuwe game.

Deze donkere en mysterieuze game die exclusief voor de PlayStation 5 ontwikkeld wordt, laat opnieuw wat meer van zichzelf zien in deze nieuwe trailer. In de game beleef je telkens opnieuw je eerste momenten op de buitenaardse planeet Atropos.

Returnal verschijnt op 30 april exclusief voor de PlayStation 5

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: