Kena: Bridge of Spirits te zien in knappe trailer, ook releasedatum bekendgemaakt

Kena Bridge of Spirits

Tijdens de State of Play van PlayStation eerder vandaag werden een aantal nieuwe trailers getoond. Eentje daarvan is weggelegd voor Kena: Bridge of Spirits.

Kena: Bridge of Spirits wordt ontwikkeld door Ember Lab, een klein team dat ervaring heeft in het maken van animatiefilms. Dat gegeven zien we terug in onderstaande trailer. Zo zien we niet alleen gameplay passeren, maar ook een erg knap filmpje. PlayStation houdt het niet bij een trailer alleen, want ook de releasedatum werd aangekondigd. Kena: Bridge of Spirits verschijnt op 24 augustus voor zowel PlayStation 5, PlayStation 4 als pc.

Gepubliceerd door Joeri

Toen Joeri een peuter was, viel hij in een vat vol videogames. Sindsdien hebben energiedrankjes en dure gaming hardware geen vat meer op hem; tot op vandaag haalt hij Platinum-trofeeën binnen aan de lopende band. Voor LEGO-, Marvel- én boardgames swipet Joeri maar al te graag naar rechts. Horror- en sportgames laat hij liever links liggen; dat kunnen zijn sneeuwwitte onderbroeken niet aan. Verder is hij trotse fulltime vader van Tiebe en Lize die momenteel een opleiding ‘professionele gamer’ genieten bij de master himself.