fbpx

Deze verbeteringen mag je verwachten van Marvel’s Avengers’ PS5-upgrade

Marvel's Avengers

Binnenkort verschijnt de superheldengame Marvel’s Avengers ook op PlayStation 5. De vraag van 1 miljoen is natuurlijk wat we mogen verwachten van de PS5-upgrade. Hieronder het antwoord van Crystal Dynamics op deze interessante vraag.

Om te beginnen heeft Marvel’s Avengers, net zoals op PS4 trouwens, twee grafische modi: ‘Highest Performance Mode’ en een ‘4K Mode’. De Highest Performance Modus gaat voor een framerate van 60 frames per seconde, inclusief een checkerboarded 4K resolutie. In de 4K-modus kan je dan rekenen op een native 4K-resolutie behalen.

Dit alles dus beide modi, zijnde verbeterde textures, screen space reflections, ambient occlusion, ruimtelijke audio en natuurlijk de haptische feedback van de DualSense-controller.

Onderstaande screenshot geeft ons een mooi overzicht van deze upgrades.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: