fbpx

De inhoud van Black Ops Cold War en Warzones Season 2 Battle Pass is bekend

Morgen start Season 2 van Cold War en Warzone, en daar hoort natuurlijk een nieuwe Battle Pass bij boordevol content om je Operators, wapens en andere toebehoren te pimpen. Vandaag maak je met dit alles kennis in een in de Season 2 Battle Pass-trailer.

Waar kan je onder andere op rekenen bij aanschaf. Om te beginnen natuurlijk weer 100 Tiers met achter elke Tier een extra. Dit kan gaan van 100 CP (met een totaal van 1000 te verdienen CP’s), aangevuld met nieuwe wapen blueprints, camo’s (waaronder ook reactieve die van kleur veranderen al naargelang het aantal kills), voertuigenskins, horloges, een gloednieuwe Operator genaamd Naga die meteen beschikbaar is bij aanschaf, en zo kunnen we nog even doorgaan.

De patch is reeds beschikbaar maar de content zelf die is pas vanaf morgen 18u00 speelbaar.

Onderstaande trailer biedt een mooi overzicht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: