fbpx

Curse of the Dead Gods is nu beschikbaar op PS4, Xbox One, Switch en pc

Na een succesvolle testfase in Steam Early Access is Curse of the Dead Gods gekeurd en goed bevonden om officieel te launchen.

Een jaartje vertoeven in Early Access bracht een enorme hoeveelheid nieuwe content en vele toevoegingen, dit vooral door de feedback van de community. Curse of the Dead Gods, zijn vele tempels, valkuilen, vijanden en de ultieme confrontatie met de God of Death zelf, is opent nu officieel zijn deuren voor alle spelers.

Zin om het eens te proberen? Als je de game nu aanschaft kan je voor een beperkte tijd genieten van een korting van 10 procent op alle platformen.

Om deze release te vieren is de originele soundtrack van Curse of the Dead Gods nu ook beschikbaar op Steam en de Epic Games Store als standalone of gebundeld met de game, ook met een extra korting.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: