fbpx

Tim Burton maakt Addams Family-reeks voor Netflix

De geruchten deden al langer de ronde, maar gisteren heeft Netflix het nieuws eindelijk officieel bevestigd: legendarische regisseur Tim Burton gaat een live-action Addams Family-serie maken voor Netflix.

De serie krijgt niet geheel toevallig de naam Wednesday mee. In de serie volgen we namelijk de dochter des huizes, Wednesday, wanneer ze naar de zeer eigenaardige Nevermore Academy gaat. Daar zal ze moeten omgaan met haar psychische vaardigheden, de relaties met andere leerlingen, haar eigen ouders en een mysterieuze moord in het dorp.

Wednesday zal meteen ook het televisie regiedebuut zijn voor Tim Burton. Hij staat bekend voor zijn fantasievolle en donkere filmstijl die bovendien ook vol zit met de nodige dosis humor. Tim Burton was eerder verantwoordelijk voor talloze filmklassiekers zoals Batman, Batman Returns, Charlie And The Chocolate Factory, Beetlejuice, Big Fish, Corpse Bride, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Dark Shadows en Mars Attacks!.

Het eerste seizoen van Wednesday zal 8 afleveringen lang zijn, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend. Al zal de release naar alle waarschijnlijkheid niet meer voor dit jaar zijn.

Ik ben alvast benieuwd of Tim Burton zijn muse Helena Bonham Carter en favoriete acteur Johnny Depp een rol zal geven in deze reeks…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d