fbpx

Nieuwe Call of Duty: Cold War Outbreak zombiemodus gelekt

Oeps, er is iemand bij Activision iets te enthousiast geweest. Op de officiële Call of Duty-app verscheen namelijk per ongeluk dat er binnenkort een nieuwe spelmodus, genaamd Outbreak zou verschijnen.

Deze nieuwe modus werd omschreven als een nieuwe, grootschalige Zombies-ervaring en er zou ook een trailer verschijnen. De vermelding werd snel weer verwijderd op de app maar Call of Duty-leaker Okami was net iets sneller en wist er een screenshot van te maken.

Nog volgens Okami zal er een cross-promo komen voor de nieuwe Zombies Outbreak mode tussen Call of Duty: Warzone en Cold War.

Wanneer deze modus zou verschijnen, of zou worden aangekondigd, dat is nog koffiedik kijken maar de fans van de zombie-modi hebben weer iets om naar uit te kijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: