fbpx

Star Wars: Hunters wordt een free-to-play Nintendo Switch-game

Geweldig nieuws voor Star Wars-fan met een Nintendo Switch. Zij kunnen nog dit jaar rekenen op een free-to-play Star Wars-game, genaamd Star Wars: Hunter.

Star Wars: Hunters wordt een online multiplayer-game met squadrons. Stel een team samen uit een cast van unieke en geheel nieuwe Star Wars-personages, gaande van van premiejagers tot helden van de Rebellion en Imperial Stormtroopers.

Je neemt het op tegen andere squadrons in arena’s op basis van iconische Star Wars-instellingen. Het gratis te spelen Star Wars: Hunters situeert zich tussen Star Wars: Return of the Jedi en Star Wars: The Force Awakens, en verschijnt nog in 2021.

Hieronder alvast een eerste teaser om ons warm te maken, al stellen wij ons meteen de vraag of deze game ook naar andere platformen zal komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d