Mario geeft er in juni een mep op in Mario Golf: Super Rush voor Switch

Mario is van alle sportieve markten thuis. Voetbal, tennis, karting en golf staan allemaal op zijn sportieve menu. Blijkbaar is hij net als Donald Trump ook een fan van de golfsport want binnenkort kunnen we aan de slag met Mario Golf: Super Rush voor Switch.

In Mario Golf: Super Rush-spel kunnen we golfen met bekende Mushroom Kingdom-personages door een verscheidenheid aan weelderige, schilderachtige banen.

Mario Golf: Super Rush biedt verschillende lokale en online multiplayer-modi, waaronder Speed ​​Golf, waarbij spelers tegelijkertijd afslaan en naar de green racen.

De game bevat ook een verhaalmodus, waarin je Mii-personage in de hoofdrol speelt met Mushroom Kingdom-personages, deelneemt aan golfuitdagingen en ervaringspunten verdient voor power-up statistieken. Je kan zelfs de motion control feature gebruiken door de Joy-Con-controller vast te houden als een golfclub.

Mario Golf: Super Rush voor Switch verschijnt op 25 juni.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Favoriete genres (MMO)RPG, shooters en adventure games. Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s