Nintendo kondigt tijdens Nintendo Direct Splatoon 3 aan

Wanneer ik hier thuis met verfborstels sta te zwaaien of met verfspuitbussen in het rond spuit, dan zijn mijn huisgenoten daar niet blij mee. Gelukkig is er Nintendo’s Splatoon-serie waarin zowel verven als spuiten is toegestaan, en nog het liefst op de vloer en de muren.

In dit nieuwe spel in de Splatoon-serie laat je Inkopolis achter je en ga je naar een nieuwe regio: de Splatlands. Centraal hier staat een nieuwe stad waar strijdlustige Inklings en Octolings samenkomen, namelijk Splatsville, ook wel bekend als de ‘City of Chaos’.

Splatoon 3 introduceert verschillende functies in de action-shooter-serie, waaronder wapens zoals het boogwapen, aanpassingsopties en bewegingsmogelijkheden voor de terugkerende 4v4 Turf Wars-wedstrijden.

Meer informatie over deze sequel die in 2022 naar Nintendo Switch komt, wordt in de toekomst onthuld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Favoriete genres (MMO)RPG, shooters en adventure games. Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s