fbpx

Fall Guys verschijnt deze zomer op Nintendo Switch

Een van de plezantste, leukste en grappigste multiplayer games van het moment, namelijk Fall Guys, maakt deze zomer zijn intrede op Nintendo Switch.

Tjidens de Nintendo Direct van gisteren kondigden Mediatonic en Devolver Digital aan dat Fall Guys: Ultimate Knockout deze zomer naar Nintendo Switch komt. Geen idee wat Fall Guys is en waarom het zo populair is?

Even een woordje uitleg: Fall Guys: Ultimate Knockout is momenteel beschikbaar op Windows PC of PlayStation 4. Het is een kleurrijke, vrolijke game waarin spelers hun cartoony personages over diverse hindernissenparcours moeten bewegen, en daarbij de anderen mogen saboteren. Het doel is even moeilijk als simpel: als laatste overblijven.

En geloof ons, eens je de smaak te pakken hebt…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: