fbpx

EA kondigt Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition aan voor Nintendo Switch

Het zal je maar overkomen dat je ’s morgens opstaat, door je raam kijkt en tot de vaststelling komt dat je planten het in je tuin aan het uitvechten zijn met zombies. Straf! Zelfs zo straf dat EA dit concept al een hele poos gebruikt om er een videogameserie rond te maken. En die komt binnenkort ook naar een andere console.

Op 19 maart, dat is volgende maand al, verschijnt Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition op Nintendo’s nieuwste. Nieuwe spelers kunnen kennismaken met Neighborville, een gebied waarin het conflict tussen flora en zombies altijd in volle bloei staat. Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition geeft spelers de mogelijkheid om alle personages en content van voorgaande edities te ontgrendelen, zowel door offline als online te spelen.

In Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition kunnen spelers hilarische missies spelen en epische eindbazen verslaan om medailles te verzamelen en fantastische outfits te ontgrendelen. Daarnaast krijgen ze toegang tot 23 volledig aanpasbare personages, inclusief een teamspel-klasse voor elke factie en alle cosmetische voorwerpen die ooit zijn uitgebracht. Dit alles is in-game vrij te spelen, zonder premium winkel of valuta.

Je kan offline met maximaal drie vrienden samenspelen of de 8v8-multiplayer induiken en tegenstanders vernietigen, kabouterbommen af laten gaan en stuiteren op roze slijm met bewegingsbesturing voor het richten en een grote hoeveelheid instellingen die naar eigen wens kan worden aangepast.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: