fbpx

No Man’s Sky overtreft zichzelf met gratis companions-update

Toen No Man’s Sky in 2016 verscheen was de game geen hoogvlieger (pun intended). Nu, ongeveer vijf jaar later, is de game uitgegroeid tot een topper in de survival- en open world-games. Het spel kreeg tonnen gratis updates, werd een volwaardige next-gen titel en kan op een sterke fanbasis rekenen. Ontwikkelaar Hello Games komt nu met nóg een gloednieuwe update op de proppen.

De leukste feature in de nieuwe update zijn ongetwijfeld de zogenaamde companions. Vanaf heden is het namelijk mogelijk om de rondzwervende creaturen op de planeten te recruteren als volwaardige huisdieren. Uiteraard brengt dat voordelen met zich mee zoals; extra mankracht tijdens het verzamelen van grondstoffen, een extra lichtpuntje in donkere grotten of een levend alarm dat je waarschuwt voor giftige omgevingen.

De beestjes kunnen ook genetisch gemodificeerd worden en kunnen deelnemen in een heus kweekprogramma. Zo kun je je rasechte huisdieren delen met vrienden. Benieuwd? Check dan zeker onderstaande trailer! De game is het spelen meer dan waard.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

Eén opmerking over 'No Man’s Sky overtreft zichzelf met gratis companions-update'

  1. Nou, ze blijven maar dingen toevoegen, daar moet je wel respect voor hebben. Ze hebben hun desastreuze lancering van de game ondertussen wel goed gemaakt. In die mate zelfs, dat ik geïnteresseerd begin te geraken om de game te kopen. De keuze van de muziek indertijd was toch briljant, prachtig stukje melodie en ritme!

Reacties zijn gesloten.

%d