Red je Valentijn en haal nog snel het exclusieve Fall Guys-kostuum in huis

Gisteren vierden de verliefde koppeltjes Valentijn. Een commercieel feest dat ik graag aan mij laat voorbijgaan. En het spreekt voor zicht dat er gameontwikkelaars zijn die met veel plezier opportuniteiten zoeken om extra inkomsten te vergaren.

Zo ook Mediatonic, ontwikkelaar van het immens populaire Fall Guys. Zij hebben een exclusief kostuum gemaakt, speciaal voor deze dag der geliefden. In ruil voor 1000 credits koop je een kostuum van een rode panda. Schattig is het zeker en vast, maar wat het met Valentijn te maken heeft, is voor mij niet meteen duidelijk. Al zou het volgens onderstaande trailer iets te maken hebben met bamboe.

Schattig of niet, je kan enkel vandaag nog dit exclusieve kostuum aanschaffen via de in-game winkel van Fall Guys.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s