Deathloop laat zich opnieuw zien in korte, maar knallende trailer

Het is even stil geweest rond de tijdelijke PlayStation-exclusive Deathloop. Tot nu, want PlayStation heeft op hun Twitter-account een korte, maar krachtige trailer gepost.

In de trailer, die 30 seconden duurt, zien we beide assassin’s voorbij komen gevolgd door snelle en actievolle gameplaybeelden.

In Deathloop speel je een huurmoordenaar die op het eiland Blackreef verschillende doelwitten moet uitschakelen. Het finale doel is om de eindeloze cyclus, The Deathloop, te stoppen en alles terug naar normaal te brengen. Het addertje onder het gras? Je wordt zelf achternagezeten door een huurmoordenaar die het op jou gemunt heeft.

Deathloop wordt ontwikkeld door het geprezen Arkane Studios en moet op 21 mei verschijnen en is een jaar lang enkel op PlayStation-consoles verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.