fbpx

Ontdek op Netflix het echte leven van piraten in The Lost Pirate Kingdom

Het succes van The Pirates of The Caribbean zorgde jaren geleden voor een revival van de piraat. Iedereen was plots weer geïnteresseerd in het tuig dat de zeeën onveilig maakte.

Het verhaal van Jack Sparrow en zijn kompanen zat uiteraard boordevol verzinsels, wat filmisch wel steek hield. Het leven van de échte piraten was een stuk grauwer en gewelddadiger.

Om ons een blik te gunnen van hoe het zeetuig écht leefde, heeft Netflix een nieuwe docuserie ontwikkeld. Hierin worden filmische beelden afgewisseld met verhalen van historici over onder andere de mythische Blackbeard.. Het feit dat de serie waarheidsgetrouw zal zijn, zorgt er meteen voor dat deze docuserie niet bedoeld is voor de gevoelige zielen onder ons.

The Lost Pirate Kingdom is vanaf 15 maart te zien op Netflix.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d