fbpx

Kingdom Hearts-franchise maakt haar debuut op pc via Epic Games Store

Disney en Epic Games maken bekend dat de Kingdom Hearts -serie op 30 maart 2021 via de Epic Games Store voor de allereerste keer naar pc komt.

Tijdens de Epic Games Store Spring Showcase 2021 werd bekendgemaakt dat pc-gamers met Sora, Donald en Goofy op avontuur kunnen gaan in twee klassieke Kingdom Hearts -verzamelingen, samen met Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC) en de onlangs uitgebrachte ritmische-actietitel Kingdom Hearts Melody of Memory.

Het gaat in totaal om 11 magische ervaringen die samen de Dark Seeker Saga vormen en goed zijn voor honderden uren magisch speelplezier.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: