fbpx

Chivalry 2 heeft releasedatum beet en krijgt bèta

Het heeft even geduurd, maar Epic Games heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we aan de slag kunnen met Chivalry 2. De first-person melee multiplayer action game wordt op 8 juni verwacht.

Hoewel de release pas vastgepind staat voor juni, hoeven we zo lang niet te wachten om ledematen en meer af te hakken. Epic Games maakte namelijk ook bekend dat er een bèta gehouden wordt van 26 tot en met 29 maart. Het leuke aan deze bèta is dat pc-spelers samen kunnen spelen met console-eigenaars.

Chivalry 2 komt uit voor zowel pc als Xbox One en de S/X-series, alsook op PlayStation 4 en 5. In onderstaande trailer wordt ook nog het een en ander toegelicht. Dan rest er ons nu enkel nog anderhalve maand geduld uitoefenen.

Eén opmerking over 'Chivalry 2 heeft releasedatum beet en krijgt bèta'

Reacties zijn gesloten.

%d