fbpx

Tales from the Borderlands krijgt op 17 februari een re-release op pc, PS4 en Xbox One

Mooi nieuws voor de fans van Telltale Games’ Tales from the Borderlands (2014), en in het bijzonder zij die deze unieke game nog niet gespeeld hebben.

We vernemen immers dat de game, gebaseerd op het al even unieke Borderlands-universum, een re-release krijgt op pc (Steam and the Epic Store), PS4 en Xbox One. En we hoeven zelfs zo lang niet meer te wachten aangezien de game verschijnt op 17 februari.

De originele game verscheen in vijf episodes maar voor de re-release worden de vijf episodes in een pakket uitgebracht. Je hebt dus niet de optie om ze ook deze keer een voor een aan te schaffen.

Nog volgens de ontwikkelaars kan je met jouw oude save files, als je die al hebt, op hetzelfde platform verdergaan waar je was gebleven. Verder is er ook ondersteuning voor PS5 en Xbox Series X/S via achterwaartse compatibiliteit.

Het verhaal speelt zich af in de meedogenloze wereld van Pandora na de gebeurtenissen van Borderlands 2 en zit vol met de humor die je van Borderlands gewend bent. We volgen twee avonturiers, namelijk Rhys, een zakenman van Hyperion die de volgende Handsome Jack hoopt te worden, en Fiona, een oplichtster uit Pandora die haar grootste slag tot nu toe probeert te slaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: