fbpx

Disney ontslaat The Mandalorian-actrice Gina Carano vanwege weerzinwekkende en onaanvaardbare posts op sociale media

Disney-fans die uitkijken naar een nieuw seizoen van The Mandalorian of andere Star Wars-projecten zullen afscheid moeten nemen van The Mandalorian-actrice Gina Carano.

Lucasfilm gaf een verklaring vrij die bevestigde dat Carano niet alleen uit The Mandalorian werd geschrapt, waar ze twee seizoenen te zien was, maar ook uit alle andere Star Wars-gerelateerde projecten.

Carano’s relatie met Disney en Lucasfilm werd beëindigd door haar spraakmakende posts op sociale media. Het gaat hier om een Instagram-verhaal waarin een antimaskerpodcast wordt geciteerd waarin het nazi-‘verzamelen’ van Joden tijdens de Holocaust werd vergeleken met iemand haten vanwege hun politieke opvattingen.

Disney’s statement luidt: “Gina Carano is not currently employed by Lucasfilm and there are no plans for her to be in the future. Nevertheless, her social media posts denigrating people based on their cultural and religious identities are abhorrent and unacceptable.”

Dezelfde post, van eerder deze week, suggereerde dat Joden op de een of andere manier meer het slachtoffer waren van geweld door buren dan door nazi’s, zonder een natie, tijdperk of andere verduidelijking te noemen.

The Hollywood Reporter citeerde dan weer een bron met banden met Lucasfilm die zei dat Lucasfilm en Disney al twee maanden op zoek waren naar een reden om Carano te ontslaan. De recente posts waren de spreekwoordelijke druppels die de emmer deden overlopen. De voorbije maanden had de voormalige MMA-ster en Fast & Furious-actrice haar antimondmaskerberichten verdubbeld en twijfels geuit over de presidentsverkiezingen.

Duidelijk geen katje om zonder handschoenen aan te pakken die Gina…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Disney ontslaat The Mandalorian-actrice Gina Carano vanwege weerzinwekkende en onaanvaardbare posts op sociale media'

Reacties zijn gesloten.

%d