fbpx

The Outer Worlds-uitbreiding Peril on Gorgon is vanaf nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Niemand twijfelt erover dat Obsidian Entertainment met The Outer Worlds een fantastische RPG uit heeft gebracht.

De game zag eind 2019 het levenslicht voor zowat alle beschikbare platformen. Enkel op de Nintendo Switch-versie was het wachten tot juni vorig jaar. En voor deze laatste versie is nu ook de uitbreiding Peril on Gorgon vanaf vandaag beschikbaar.

Met Peril on Gorgon haal je heel wat extra extra content in huis. Het verhoogt de level-cap in de game om je meer opties te geven in het aanpassen van vaardigheden en schotelt je uiteraard ook een hele nieuwe verhaallijn voor. De uitbreiding introduceert verder drie nieuwe wetenschappelijke wapens, allerlei nieuwe pantsersets en nieuwe monsters. 

The Outer Worlds: Peril On Gorgon is vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop voor €14,99. Je kan er ook voor kiezen om voor €24,99 de Expansion Pass aan te schaffen. Hiermee heb je ook recht op de tweede DLC, Murder on Eridanos, die later nog moet uitkomen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: