fbpx

Sekiro- en Nioh-fans moeten de nieuwe Black Myth: Wukong-gameplay trailer checken

Black Myth: Wukong, een action-adventure game ontwikkeld door de Chinese indiestudio Game Science, staat al een tijdje op onze radar. Na het bekijken van deze actievolle en opzwepende nieuwe gameplay trailer blijven we ervan overtuigd dat dit wel eens iets zou kunnen worden.

We denken dat ook de fans van games als Nioh en Sekiro deze titel zeker zullen kunnen smaken. De drie minuten durende gameplay video toont een aantal intense nieuwe gevechtsscènes, prachtige omgevingen, een aantal cool uitziende vijanden en andere knappe features.

Het verhaal van Black Myth lijkt gebaseerd te zijn op de beproevingen van Sun Wukong, ook bekend als de Apenkoning, een legendarische figuur in de Chinese mythe en het hoofdpersonage in een 16e-eeuwse roman genaamd Journey to the West.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: