fbpx

Er is een nieuwe Halo game in ontwikkeling

Halo Infinite

Terwijl we nog steeds wachten op de release van het meermaals uitgestelde Halo Infinite is het niet ondenkbaar dat ontwikkelaar 343 Industries bezig is aan een nieuwe game in het Halo-universum.

Dat durven we toch af te leiden uit een vacature die de studio op zijn website plaatste. In die vacature schrijft het op zoek te zijn naar een naar een producer om een nieuw project in het Halo-universum te ontwikkelen. Verder lezen we ook dat die persoon ervaring moet hebben met het ontwikkelen van triple A-games voor de huidige generatie consoles.

De vraag is of die persoon mee zal moeten werken aan Halo Wars 3 en een spin-off gebaseerd op Halo 5’s Fireteam Osiris, die volgens geruchten op de planning zouden staan bij ontwikkelaar 343 Industries, of dat er nog een ander/nieuw project in ontwikkeling is.

Wij wachten nog steeds zoals gezegd op de release van Halo Infinite op pc, Xbox, Series X en Xbox One…

Ondertussen heeft de community manager van 343 Industries al laten weten dat deze persoon mee zal ingezet worden in het Halo Infinite-team en dat dit een standaardtekst is die ze altijd gebruiken. Tenzij het natuurlijk om een afleidingsmaneuver gaat…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: