fbpx

Coöp puzzelgame We Were Here is nu gratis te downloaden op PS4

Total Mayhem Games heeft de eerste game in de We Were Here-series vandaag gelost in de PlayStation Store voor PS4, en je kan hem voor een bepaalde periode gratis downloaden.

Het vervolg in de We Were Here-serie komt dan op 23 februari naar PlayStation 4. Bovendien is de game ook speelbaar op PS5 voegt de studio er nog aan toe. Ideaal dus om te checken of dit genre spek voor je bek is.

De We Were Here-games zijn games zijn coöp first-person puzzelavonturen waarbij het je doel is om te ontsnappen, en je hebt alleen een paar walkietalkies om je daarbij te helpen. Jij en je partner worden uitgedaagd om samen op dezelfde golflengte te werken om puzzels op te lossen en te verkennen.

In Castle Rock zie je de andere speler af en toe vanaf een balkon of aan de andere kant van een bepaalde locatie, maar vaak is je enige directe interactie spreken via walkietalkie. Je moet dus echt naar je partner luisteren, en samenwerken wil je ontsnappen.

Terwijl je jouw deel van het kasteel verkent, moet je alles wat je ziet en hoort beschrijven aan je partner en zien waar je je kennis kunt combineren om samen te werken en vooruitgang te boeken naar de uitgang.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d