fbpx

Forza Horizon vanaf 9 maart speelbaar via Steam

Met Gran Turismo op PlayStation en Forza Horizon en Forza Motorsport op Xbox/pc hebben zowel Sony als Microsoft twee stevige troeven in hand. Al denk ik wel dat ik mag stellen dat de Forza’s het de laatste jaren beter doen dan Gran Turismo. Toch?

Voor de fans van Forza, en vooral de fans in wording, is er alvast goed nieuws. De Forza-franchise komt namelijk voor het eerst naar Steam met Forza Horizon 4. De game wordt vanaf 9 maart beschikbaar op Steam en het ontwikkelteam van Playground Games heeft er alvast veel zin in om ook op Valves platform te scoren.

Forza Horizon wordt groter dan ooit tevoren, dankzij spelmodi als The Eliminator en Super7, aangevuld met twee expansions, namelijk de verraderlijke wegen van Fortune Island en het LEGO Brick-landschap in LEGO Speed Champions.

Naast Forza Horizon 4 zal het ook mogelijk zijn om het aankomende Hot Wheels Legends Car Pack te kopen en spelen via Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d