fbpx

Speel de nieuwe brawl mode en scoor nieuwe skins tijdens het Overwatch Lunar New Year Event

Het Chinese Nieuwjaar staat voor de deur en dat moet gevierd worden! Niet alleen met knallend vuurwerk, maar ook met een speciaal event in Overwatch dat nog tot 25 februari loopt.

Tijdens de wekelijkse challanges kan je telkens een specifieke skin scoren. De eerste week is dat de Terracotta Medic Baptiste. Tijdens de tweede week staat de fantastische Xiake McCree. And klaar, terwijl de Imperial Guard Reaper de pakken valt in de derde week van het event. Om deze skins te unlocken moet je elke week negen keer winnen in eender welke mode.

Als je jouw geluk wil testen, kan je ook hopen dat er wat lekkers te rapen valt in de lootcrates. Want ook hierin kan je vijf legendary skins vinden: Bull Demon Orisa, Tiger untress Ashe, Dragonfire Bastion, Kkachi Echo, en Plate Serpent Widowmaker.

Maar er is gelukkig ook meer te beleven naast al deze skins. Want er wordt een nieuwe brawl mode geïntroduceerd onder de naam Bounty Hunter. Hierin wordt de speler die de eerste kill maakt opgejaagd wild. Iedereen zal hem op dat moment willen neerleggen. Wie dat doet, wordt op dat moment zelf het target. Deze Bounty Hunter mode vind je terug in de Arcade tab.

Maak je dus klaar voor een warm weekend en check eerst zeker de trailer én de screenshots!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: