fbpx

Vlijmscherpe Werewolf: The Apocalypse – Earthblood launch trailer

Vanaf vandaag kunnen de fans van vampieren, weerwolven en andere bloedzuigende of van stevige klauwen voorziene monsters, aan de slag met Werewolf: The Apocalypse – Earthblood. En bij een bloederig feestje hoort natuurlijk een bloedrode launch trailer. Toch?

In Werewolf: The Apocalypse – Earthblood ben jij Cahal, een weerwolf, of Garou, van de Fianna-stam, die wordt verbannen nadat hij de controle is verloren over zijn vernietigende woede. Jaren nadat hij zijn dierbaren voor het laatst heeft gezien, brengt het lot Cahal terug naar zijn voormalige stam, die in groot gevaar verkeert.

Nu moet hij opnieuw strijden om zijn familie te vinden en Gaia, moeder aarde, te redden van Endron International. Deze multinationale oliemaatschappij wordt vanuit de schaduwen aangestuurd door het corrupte Wyrm en vernietigt meedogenloos de grondstoffen van de planeet, waarmee het bedrijf een bedreiging vormt voor alle levende wezens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d