fbpx

Introductieprijs standalone versie Red Dead Online loopt bijna af, gratis items voor alle spelers

In december van vorig jaar kwam Rockstar met het verrassende nieuws dat ze de online mode uit Red Dead Redemption 2 apart zouden gaan verkopen. Om deze introductie te vieren, kon je tijdelijk de game aan een belachelijk lage prijs aanschaffen.

Omdat december alweer een tijdje achter ons ligt, wou ik jullie er aan doen herinneren dat je Read Dead Online nog tot en met 14 februari aan deze verlaagde prijs van €4,99 in huis kan halen. Vanaf 15 februari betaal je terug de volle pot: €19,99.

Red Dead Online kan je via alle grote kanalen downloaden: de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam.

Om iedereen te bedanken die deze online mode zal gespeeld hebben tussen 1 december en 14 februari, geeft Rockstar een heleboel gratis in-game items weg. Een overzicht:

 • Een gratis Horse beneden Rank 40
 • Een gratis Stable Slot
 • 5,000 Club XP
 • 2 gratis Ability Cards
 • High Velocity Ammo voor alle pistooltypes
 • Een gratis jas
 • Een gratis hoed van Rank 15 en lager
 • Een gratis shirt van Rank 15 en lager
 • Een gratis Fast Travel Voucher
 • Horse Reviver
 • Diverse Tonics en andere consumables

Daarnaast krijgen je ook nog toegang tot speciale in-game kortingen:

 • 50% korting op elk Weapon
 • 40% korting op een Role Pamphlet van de Fence
 • 30% korting op alle items van Wilderness Outfitters  

Alle cadeaus worden binnen 72 uur na het spelen van Red Dead Online geleverd. Aanbiedingen en beloningen kunnen worden opgeëist via het voordelenmenu in het spel of via de Offers en Rewards sectie van de online Wheeler, Rawson and Co. Catalogue. Extra items in deze speciale bundel zijn verkrijgbaar in de lockbox van je kamp of bij elk postkantoor in Red Dead Online.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: