fbpx

Apex Legends verschijnt 9 maart op Nintendo Switch

Apex Legends’ Season 8 – Mayhem ging gisteren van start. En dit op de tweede verjaardag van de release van EA en Respawn Entertainments populaire battle royale-game. Maar er was gisteren nog reden om te feesten…

Beide partijen kondigden gisteren immers ook aan dat hun titel op 9 maart naar Nintendo Switch komt. Samen met Panic Button wordt ervoor gezorgd dat Apex Legends beschikbaar zal zijn op Nintendo’s nieuwste, zodat nog meer mensen met elkaar kunnen spelen via cross-platform play.

En aangezien de game een paar weken na de start van seizoen 8 uitkomt, krijgen Switch-spelers 30 gratis levels voor hun Season 8 Battle Pass. De eerste twee weken na de lancering levert het spelen op Switch je ook dubbele XP op.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: