fbpx

Control: Ultimate Edition viert intrede op PS5 met launch trailer

Heb je net als ik, om de een of andere duistere reden, Control nooit een kans gegeven? Dan kan je, net als ik, de game nu toch gratis proberen als je een PlayStation Plus-abonnement hebt. Iets wat ik zeker ga doen.

Beter nog, het is de Control: Ultimate Edition die je de hele maand februari gratis kan downloaden, en houden, als je een PlayStation Plus-abonnement hebt. Bovendien maakt de game ook zijn intrede op PlayStation 5 met daarbij ray tracing, 60fps en snellere laadtijden.

De Ultimate Edition bevat bovendien de basisgame, aangevuld met de reeds verschenen DLC, zijnde The Foundation, AWE, The Expeditions end game mode, Photo Mode en alle content sinds de release van de game.

Het verhaal van deze duistere, bovennatuurlijke horrorthriller gaat dan weer als volgt: Nadat een buitenaardse dreiging een geheim agentschap in New York binnendringt, word jij de nieuwe directeur die moet knokken om de controle weer in handen te krijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d