fbpx

“Battlefield 6 wordt groter dan ooit tevoren en verschijnt nog in 2021”

Als we alle geruchten die tot nu toe verschenen zijn rond Battlefield 6 mogen geloven, dan gaat het een bommetje worden. EA CEO Andrew Wilson belooft ons alvast dat we in de lente meer info zullen krijgen over Battlefield 6.

Het begin van het jaar is voor heel wat ontwikkelaars en uitgevers het moment om eens rond de tafel te gaan zitten met de hoofdaandeelhouders en de toekomstplannen en financiële resultaten van het voorbije kwartaal eens op tafel te leggen. Dat is voor EA CEO Andrew Wilson niet anders.

Het was dan ook tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van EA dat hij wist te vertellen dat Battlefield 6 nog voor het einde van 2021 zal verschijnen. Bovendien krijgen we in de lente waarschijnlijk de officiële reveal te zien, en dus ook meer info rond de game.

Daarbovenop vertelt Wilson ook dat Battlefield 6 groter wordt dan ooit tevoren. Zou dit er dan toch op kunnen op wijze dat de geruchten over die 64 vs 64-online potjes waar zijn? Er komen spannende tijden aan voor de Battlefield-fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d