fbpx

Sony geeft meer details vrij over Destruction AllStars

Deze ochtend konden we jullie al melden dat Destruction AllStars officieel deel uitmaakt van de gratis PlayStation Plus-games van februari. En nu heeft Sony via een State of Play meer details vrijgegeven over deze game.

In een bijna 8 minuten durende video geeft game director Colin Berry tekst en uitleg over wat we mogen verwachten van deze erg destructieve game.

In de eerste plaats zijn er 16 verschillende sterren, elk met hun eigen karakter en mogelijkheden. Deze zijn erg divers, waardoor je ongetwijfeld een favoriet zult vinden. Elk van deze personages heeft ook zijn eigen ‘superkracht’ die je kan activeren wanneer je genoeg schade hebt aangericht. In de video zien we Trail of Fire van het personage Lupita in actie.

De game beschikt over 3 verschillende type voertuigen. Bij het eerste type draait alles om snelheid. Niet alleen in pure topsnelheid, maar ook de maneuvers die je uitvoert staan in het teken van het behouden van je snelheid. Het volgende type zijn zware, bombastische bolides die ontworpen zijn voor een bepaald doel: het aan gort rijden van je tegenstanders. Tot slot heb je wagens die uitblinken in behendigheid.

Je kan kiezen uit 16 verschillende personages, elk met hun eigen stijl

In tegenstelling tot zijn grote voorbeeld Destruction Derby, is het de bedoeling dat je op regelmatige basis de benenwagen kiest om zo te wisselen van voertuig. Het zal dus zaak zijn om op het juiste moment de juiste wagen onder je kont te hebben.

Verder krijg je meer info over de valuta’s in de game en hoe je deze kan verdienen én bevestigde ontwikkelaar Lucid Games dat er wekelijkse uitdagingen klaar zullen staan vanaf de launch.

Destruction AllStars is vanaf 2 februari exclusief beschikbaar op PlayStation 5. PlayStation Plus-abonnees kunnen de game gedurende de maand februari gratis downloaden.

Bekijk zeker de volledige State of Play om een idee te krijgen wat je mag verwachten van deze game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: