fbpx

Dit zijn de PlayStation Plus games van februari

PlayStation Plus

Elke maand schotelt Sony zijn PlayStation Plus-abonnees enkele games voor die ze gratis kunnen downloaden. Het niveau en de kwaliteit van deze games kan af en toe al eens wat schommelen. Maar deze maand hebben ze wél 3 kleppers in de aanbieding!

De eerste game die je gratis kan downloaden is Destruction AllStars voor de PlayStation 5. Deze game serveert ons hectische multiplayer mayhem met auto’s waarbij de gameplay ons doet denken aan Destruction Derby. Destruction AllStars was eigenlijk een launchgame van de PlayStation 5, maar werd enkele weken voor de lancering uitgesteld tot februari.

Destruction AllStars (PS5)

Als tweede krijgen we de Control: Ultimate Edition voorgeschoteld. Deze game van Remedy, bekend van Max Payne en Alan Wake, is zowel op de PlayStation 4 als de PlayStation 5 te spelen. Op deze laatste console zal Control er visueel een pak impressionanter uitzien.

Control: Ultimate Edition (PS5 & PS4)

Tot slot krijg je de mogelijkheid om Concrete Genie gratis aan je bibliotheek toe te voegen. In deze adventure game is het de bedoeling dat je de vervuilde stad opnieuw doet stralen door middel van je magische verfborstel. Concrete Genie maakt gebruik van de gyroscoop in de Dualshock 4 én is ook te spelen met PlayStation VR.

Concrete Genie (PS4)

Dit trio is gratis te downloaden in de PlayStation Store vanaf volgende week dinsdag, 2 februari.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Dit zijn de PlayStation Plus games van februari'

Reacties zijn gesloten.

%d