fbpx

Roller Champions krijgt closed beta en een pak nieuwe features

Roller Champions

Roller Champions, Ubisofts free-to-play sportgame waarin teams het al skatend tegen elkaar opnemen in diverse arena’s, laat nog even op zich wachten. Om ons alvast warm te maken voor deze game pakt Ubisoft binnenkort uit met een closed beta.

De closed beta van Roller Champions loopt in onze contreien van 17 februari 18:00 uur tot 1 maart 22:00 uur. De closed beta is beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en pc via Ubisoft Connect, en ondersteunt eveneens cross-play matchmaking. Je kan je registreren voor de closed beta op de Roller Champions-website.

Op basis van de closed alpha en de feedback van spelers, heeft het team van Roller Champions tal van nieuwe features toegevoegd aan de closed beta, waaronder ranked modus, custom games en tijdsgelimiteerde gamemodi zoals de 2v2-modus.

Ook introduceert de closed beta nog enkele verrassingen, waaronder gameplayverbeteringen, nieuwe moves en het skatepark, een social hub waar maximaal 6 spelers oefenen, deelnemen aan tijdsgelimiteerde minigames en plezier hebben met hun teamgenoten.

Spelers die hebben deelgenomen aan de closed alpha worden eveneens automatisch geregistreerd voor de closed beta en kunnen worden geselecteerd om deel te nemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d