fbpx

The Lord of the Rings: Gollum verschuift naar 2022

The Lord of The Rings: Gollum

Slecht nieuws voor de fans van het Lord of the Rings-universum die uitkeken naar een mogelijke release van deze veelbelovende titel. Zij zullen iets langer moeten wachten om met hun favoriete onderkruipsel aan de slag te gaan.

Uitgever Nacon en ontwikkelaar Daedalic Entertainment sturen namelijk het bericht de wereld in dat hun veelbelovende The Lord of the Rings: Gollum pas verschijnt in 2022.

Er zijn nog maar weinig details bekend over deze game maar wij hebben er alvast veel zin in. Het spel zou starten in Barad-dur, een vesting in Mordor waar Gollum werd gevangen gehouden. Er zal een grote focus zijn op stealth, want het hoofdpersonage zal naarmate de game vordert niet geweldig veel extra vaardigheden erbij krijgen. Vooral platforming dus.

Wél enorm belangrijk is de innerlijke strijd die het personage moet leveren tussen zichzelf en zijn alter ego Smeagol. Die zal leiden tot beslissingen die je als speler moet nemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d