fbpx

Het verrassend leuk uitziende Biomutant verschijnt op 25 mei

Het is al een flinke poos veel te stil rond Biomutant, maar daar komt vandaag eindelijk verandering in. We kennen namelijk de releasedatum van deze veelbelovende game!

Biomutant verschijnt op 25 mei 2021, en dat op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Biomutant neemt ons mee naar een post-apocalyptische wereld bevolkt door antropomorfe dieren. Een beetje zoals in de turn-based strategiegame Mutant: Year Zero zeg maar. In deze game kruipen we in de pels van een volledig personaliseerbare wasbeer. Zijn taak is het redden van The Tree of Life die langzaam sterft vanwege het falende ecosysteem.

Biomutant heeft een uitgestrekte open spelwereld om te exploreren, een breed scala aan personages en lokale stammen die ons door het verlenen van gunsten, en het al dan niet tot een goed einde zien te brengen van diverse opdrachten of gewoon geweld toegang moeten geven tot de wortels van de boom zelf. Deze zijn diep in elk territorium ingebed.

Dialoogkeuzes, acties en reacties zullen een invloed hebben zijn op een ‘karma’-systeem dat de ruggengraat van het avontuur vormt en grote gevolgen heeft voor zowel het spelerspersonage als de bewoners die ze tegenkomen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: