fbpx

Komen er nog meer series gebaseerd op de Netflix-serie Peaky Blinders?

Peaky Blinders

Als alles goed gaat, verschijnt later dit jaar het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinder op Netflix. De succesvolle reeks die de lotgevallen van de familie Shelby volgt komt zo aan zijn einde. Of toch niet?

Want er staat namelijk een film in de stijgers die het verhaal van de familie zou moeten afsluiten. Al laat Steven Knight, de maker en bedenker van de reeks, de deur op een kier voor nog meer lekkers.

“We zitten in de ontwikkelingsfase,” weet Knight te vertellen over de Peaky Blinders film. “Het idee is volledig gevormd en het heeft een begin, midden en einde.”

“Ik denk dat het een gepast einde zal vormen aan het verhaal dat we tot nu toe verteld hebben,” gaat Knight verder. “Van daaruit komen er niet echt spinoffs, maar ik hoop dat we wel andere TV-series kunnen ontwikkelen die verder de focus leggen op de samenleving en de familie Shelby.”

Echt in zijn kaarten laat Steven Knight dus niet kijken, maar we mogen dus meer interessante verhalen verwachten die zich afspelen in en rond Birmingham.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: