fbpx

Ubisoft kondigt crossover tussen Immortals Fenyx Rising en Netflix-serie Blood of Zeus aan

Wij zijn absoluut fan van Immortals Fenyx Rising en hebben al heel wat uren doorgebracht in deze fantastische game. En het is fijn om te zien dat Ubisoft de game blijft voorzien van leuke, tijdelijke events.

Want vanaf vandaag kan je in Immortals Fenyx Rising voor een beperkte tijd meedoen aan een cross-over evenement met de Netflix-serie ‘Blood of Zeus’.

Van 21 tot 28 januari kan je de missie ‘A tribute to family’ spelen waarin je het opneemt tegen Chimera en Cerberus, twee monsterlijke wezens uit een andere wereld. Wanneer je deze missie volbracht hebt, verdien je de Adelaarhanger en nieuwe aanpassingsopties voor je personage, gebaseerd op Blood of Zeus’.

In de eerste plaats verdien je een compleet nieuw wapenpakket, bestaande uit skins voor het zwaard, de bijl en boog. Verder krijg je skins voor je pantser, helm, vleugels, rijdier en feniks. waarmee je in de voetsporen treedt van de halfgod Heron.

Het is bijna weekend, dus het ideale moment om Immortals Fenyx Rising nog eens op te starten en coole loot te scoren!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: