fbpx

Resident Evil Village verschijnt op 7 mei, en je kan nu aan de slag met de demo

Gisterenavond vond de Resident Evil Showcase plaats waarin Capcom heel wat nieuwtjes naar buiten bracht over de horror-reeks. Wij zochten de belangrijkste nieuwtjes voor jullie uit.

Het belangrijkste is ongetwijfeld dat Resident Evil Village al over 4 maanden beschikbaar zal zijn, op 7 mei om precies te zijn. Er werd uiteraard ook gameplay getoond van de game. In deze video van 6 minuten zien we hoofdpersonage Ethan Winters, de we kennen uit Resident Evil 7, het dorp verkennen.

De gameplaydemo van Resident Evil Village

Kan je zo lang niet wachten? Dan staat er nu in de PlayStation Store een demo van de game klaar voor de PlayStation 5. In deze demo moet je samen met The Maiden zien te ontsnappen uit een kasteel.
Resident Evil Village zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Verder onthulde Capcom de multiplayergame Re:Verse Resident Evil. In deze game neem je het als Resident Evil-personages tegen elkaar op. Plaats van de strijd zijn bekende plaatsen uit de franchise. Wanneer de game uitkomt, is niet bekend gemaakt. Maar als je Resident Evil Village aanschaft, krijg je Re:Verse gratis wanneer beschikbaar!

De aankondigingstrailer van Re:Verse Resident Evil

Verder waren er nog aankondigingen van een crossover met Tom Clancy’s The Division 2 en een nieuwe trailer van Resident Evil: Infinite Darkness, de Netflix-serie.

Wil je de volledige showcase nog eens herbekijken?
Geen enkel probleem! Dat kan via de video hieronder!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d