fbpx

The Division 2 viert 25e verjaardag Resident Evil met in-game event

Na de spectaculaire onthulling, details én speelbare PS5-demo van Resident Evil Village is er nog een reden om een feestje te bouwen. De Resident Evil-serie viert immers zijn 25ste verjaardag en dat wil Ubisoft alvast niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Tom Clancy’s The Division 2 pakt van 2 tot en met 15 februari uit met een tijdelijk, gethematiseerd event om de 25e verjaardag van Resident Evil te vieren. Tijdens het event ontgrendelen Warlords of New York-Agents kisten die cosmetische Resident Evil-items bevatten.

Zo kunnen we maar liefst 21 gloednieuwe cosmetische items verdienen of aanschaffen, om zo iconische outfits van verschillende Resident Evil-karakters samen te stellen. De beloningen bestaan onder andere uit Resident Evil outfit items, wapenskins, arm patches en rugzaktrofeeën.

Om de start van het event te vieren, ontvangen alle Agents die inloggen tijdens het Resident Evil-event Leon Kennedy’s RPD driedelige outfit om hun verzameling te starten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d