fbpx

LG OLED-televisies gaan Google Stadia en Nvidia GeForce Now ondersteunen

Televisiemaker LG heeft tijdens zijn presentatie tijdens de CES (Consumer Electronics Show) bevestigd dat Google Stadia en Nvidia GeForce Now via een app beschikbaar komt voor hun nieuwste OLED-televisies.

Beide gamestreamingdiensten zijn momenteel al te spelen op alle televisies via onder andere een Google Chromecast of de Nvidia Shield. Maar eind dit jaar komen beide diensten rechtstreeks naar de 2021 OLED-modellen van LG, zonder dat je extra accessoires nodig hebt.

Voor wie al een OLED-televisie in huis heeft van LG is er misschien minder goed nieuws. Want het Zuid-Koreaanse bedrijf kon nog niet bevestigen of deze diensten ook beschikbaar gesteld worden voor OLED-modellen die reeds op de markt verkrijgbaar zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: